Kosár

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítás:
 
Webáruházunkban megrendelt csomagját, csomagjait a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futárai szállítják házhoz. A kiszállítás keddi, szerdai, csütörtöki és pénteki munkanapokon történik, 8 és 17 óra között. Kérjük, szállítási címként a megrendelés során olyan címet adjon meg, ahol a termék(ek) átvétele a megadott időintervallumon belül folyamatosan biztosított!
 
A hétfőtől csütörtök 13 óráig leadott megrendeléseket partnerünk a következő munkanapon házhoz szállítja, rendelése során azonban ettől eltérő kiszállítási napot is megadhat. A csütörtök 13 óra után leadott megrendelését legkorábban következő kedden veheti át a futártól.
 
A GLS címzettek részére fenntartott ügyfélszolgálati telefonszáma: +36 29 886 700
 
A Vetera-DDW-25 csökkentett deutériumtartalmú daganatellenes állatgyógyászati készítmény, a Deutériummegvonás és a Győzzük le a rákot c. könyv, valamint a Preventa laskagomba kapszula szállítási költsége, rendelt mennyiségtől függetlenül, 990 Ft.

 
Fizetés:
 
A fizetés módja: utánvét. A vételárat készpénzzel és bankkártyával is kiegyenlítheti a futárnál.
 
Kollégáinkkal történő előzetes egyeztetés alapján számlaszámunkra történő előreutalás is lehetséges.

Megrendelésével, az utalással kapcsolatos kérdéseivel keresse munkatársainkat a +36 1 365 1660, +36 1 381 0765 telefonszámok valamelyikén, hétfőtől péntekig, 9 és 17 óra között!

 
 

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesüljön aktuális akcióinkról, híreinkről!