Kosár

Mi a Vetera-DDW-25®?

A Vetera-DDW-25 daganatellenes állatgyógyászati készítmény a világ első csökkentett deutériumtartalmú víz hatóanyagú gyógyszere, amely daganatos kisállatok kiegészítő kezelésére szolgál.

A Vetera-DDW-25-öt 1999-ben törzskönyvezte a Mezőgazdasági és Földművelésügyi Minisztérium Állategészségügyi Főosztálya vényköteles daganatellenes állatgyógyszerként (törzskönyvi szám: 13/99 FVM). A készítmény engedélye 2011-ben került megújításra (nyilvántartási szám: 084/1/2011 MgSzH ÁTI), azóta a Vetera-DDW-25 vény nélkül is hozzáférhető.

A csökkentett deutériumtartalmú víz hatóanyagú készítmény áttörést jelent az állatgyógyászat területén, mivel hatékonysága felveszi a versenyt a konvencionális terápiák hatékonyságával, alkalmazása nem jár együtt káros mellékhatásokkal.

A Vetera-DDW-25® alkalmazásának több évtizedes tapasztalata egyértelműen igazolja, hogy a deutériummegvonás elvén működő eljárás minden eddiginél hatékonyabb és egyben kíméletesebb eszközt kínál a daganatos betegségek kezelésére. A Vetera-DDW-25 jelentős szerepet kaphat a daganatos betegségek kiújulásának megakadályozásában, és a daganatmegelőzésében. Hosszú távú állatkísérletek és a gyakorlati alkalmazás is azt igazolta, hogy a készítmény kúraszerű alkalmazása (évente 1,5-2 hónap) minimálisra csökkentheti a daganatok kialakulásának esélyét, jelentősen mérsékli a betegség kiújulásának kockázatát a már tumormentessé tett kisállatok esetében. Azoknál a tenyészvonalaknál, amelyeknél genetikailag öröklődik a daganat kialakulására való hajlam (például emlőtumor), a készítményt érdemes preventív jelleggel az utódoknál is alkalmazni.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesüljön aktuális akcióinkról, híreinkről!