Kosár

Hatékonyság és biztonságosság

A Vetera-DDW-25 csökkentett deutériumtartalmú daganatellenes készítmény alkalmazása lehetővé tette a daganatos betegségek rutinszerű és mellékhatás-mentes gyógyítását az állatgyógyászatban. A Vetera-DDW-25® a daganatos betegségek széles spektrumánál bizonyította rendkívüli hatékonyságát, a készítmény minden eddiginél hatékonyabb és egyben kíméletesebb eszközt kínál a kisállatok daganatos betegségeinek kezelésére.

A Vetera-DDW-25® alkalmazásával a kezdeti stádiumú rosszindulatú daganatok esetében 70-80%-os gyógyulási arány érhető el. A készítmény hatékonynak bizonyult műtéttel együtt alkalmazva – ha a tumor operálható volt – vagy önálló kezelésként. A készítmény alkalmazásával a műtét vagy teljesen kiváltható, vagy előzetes Vetera-DDW-25 kezelést követően a csökkent méretű tumorok nagyobb biztonsággal távolíthatók el.

Az emlődaganattal kezelt kisállatok 70% feletti arányban reagálnak jól a kezelésre, több mint 50%-uknál teljes gyógyulást sikerül elérni. Hasonlóan kiemelkedő hatékonyságot tapasztaltak végbéldaganatos kutyák és macskák kezelésekor, limfoid leukózisos macskák esetében a gyógyulási arány a 70%-ot is meghaladja.

Hosszú távú állatkísérletek és a gyakorlati alkalmazás is azt igazolta, hogy a Vetera-DDW-25 kúraszerű alkalmazása (évente 1,5-2 hónap) csökkentheti a daganatok kialakulásának esélyét, és jelentősen mérsékli a betegség kiújulásának kockázatát a már tumormentessé tett kisállatok esetében.

A Vetera-DDW-25® csökkentett deutériumtartalmú gyógyhatású állatgyógyászati készítménynek igazoltan nincs káros, toxikus mellékhatása. Közel két évtizedes alkalmazása során gyógyszerkölcsönhatásra nem derült fény, a törzskönyvezése óta eltelt időben egyetlen mellékhatásra, nemkívánatos eseményre, a hatékonyság hiányára vonatkozó bejelentés nem érkezett a hatósághoz.

A Vetera-DDW-25-öt az állatok szívesen fogyasztják, a kezelést jól tolerálják.  Az alkalmazás során bágyadtság, aluszékonyság jelentkezhet, mely általában 2-3 héten belül csökken, illetve megszűnik.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsők között értesüljön aktuális akcióinkról, híreinkről!